Wat vertellen anderen over mij?

Om de privacy van mijn cliënten te respecteren, werden hieronder pseudoniemen en andere profielfoto's gebruikt.

Elise

 

Ik was al naar een psycholoog geweest en had het gevoel uitgebabbeld te zijn. Toch had ik het in elke relatie nog steeds moeilijk om me 'vrij' te voelen. Als single wou ik een relatie, maar als ik in een relatie zat, wou ik eigenlijk meer vrijheid. Het was een tegenstelling die ik al heel mijn leven meedroeg en die Saf met één coachsessie 'oploste' door een techniek toe te passen die op het onderbewustzijn werkt. Een heel speciale ervaring. Ik had na die sessie echt het gevoel dat er iets in mij veranderd was. En dat bleek te kloppen bij mijn volgende relatie, die tweestrijd is helemaal niet meer aan de orde! Ik ben hem er heel dankbaar voor.

Nathan


Saf probeert snel de hulpvraag concreet te formuleren en gaat hiermee heel bedachtzaam en zorgzaam tewerk. Zo benadert hij de vraag vanuit verschillende perspectieven. Op die manier creëert hij de nodige veilige ruimte om ook moeilijke onderwerpen aan bod te laten komen. Verder geeft Saf ook ruimte voor bijkomende thema's die tijdens het gesprek naar boven komen. Tegelijk geeft hij telkens een richting aan die het gesprek gestructureerd en in goede banen doet verlopen. Bovendien is het prettig om met hem te praten!

Thomas

 

Saf is door en door menselijk en oprecht. Als geen ander begreep hij waarmee ik worstelde. En kon hij mij kon laten inzien wat mijn achterliggende probleem was dat ik zelf niet leek te kunnen doorgronden.

Matthea

 

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zoveel op heb met coaches en peuten. Toen ik in de knoop raakte met mezelf en een vriend van me voorstelde de hulp van Saf in te roepen, was ik dan ook wat sceptisch. Maar de manier waarop Saf mij geholpen heeft bracht opnieuw helderheid en rust in mijn leven: ongezien!