Wat bied ik aan?

Herken je dit?

 • Het is maandagochtend en je zit achter het stuur op weg naar het werk. Met elke kilometer die je aflegt, merk je hoe het vooruitzicht van nog een week gevuld met dezelfde taken en vergaderingen je enthousiasme doet afnemen. Ooit was je trots op je werk, maar nu voelt het als een sleur, voortgezet uit gewoonte en de noodzaak voor financiële zekerheid. Wanneer is je passie en ambitie vervangen door routine en pragmatisme? Je verlangen naar een betekenisvolle verandering is onmogelijk te negeren. Echter, de stap naar iets nieuws zetten, vind je zowel spannend als riskant.
 • Tijdens een familiebijeenkomst vraagt een familielid opgewekt naar je werk. Je antwoordt beleefd, maar zonder het enthousiasme van vroeger. Vragen over je werk, die ooit de aanleiding waren voor levendige gesprekken, wil je nu liever vermijden. Ze ontketenen een innerlijke dialoog over de strijd die je voert met het vooruitzicht dit te moeten volhouden tot aan je pensioen, en het besef dat een sprong noodzakelijk is als je weer enthousiasme in je job wilt ervaren.
 • Achter je laptop scroll je de laatste tijd vaker op zoek naar vacatures, halfhopend iets te vinden dat je aanspreekt. Je merkt dat je bijna automatisch neigt naar functies die sterk lijken op je huidige werk. Je beseft dat je niet op zoek bent naar 'meer van hetzelfde'. Je verlangt ernaar om een ander aspect van jezelf te ontwikkelen en in te zetten in je professionele leven, iets dat verder gaat dan wat je tot nu toe hebt gedaan. Maar wat dat 'iets' precies is, blijft onduidelijk, waardoor je uiteindelijk niet verder komt dan scrollen zonder daadwerkelijk te solliciteren.
 • Op een rustige zondagochtend, terwijl je probeert te ontspannen met een kop koffie, voel je de blikken van je gezin. "Je lijkt zo ver weg, zelfs als je hier bij ons zit," merkt je partner op. Je kinderen, normaal vragend naar verhalen van je werk, blijven nu stil, een stilte die spreekt. Je realiseert je dat de energie die je werk je ooit gaf, is verschoven naar een constante vermoeidheid die je mee naar huis neemt. Deze verschuiving van vreugde en enthousiasme naar stilzwijgen en vermoeidheid is niet alleen merkbaar voor jou, maar ook voor je dierbaren, waardoor je diep nadenkt over hoe je professionele leven je persoonlijk welzijn en je relatie met je gezin beïnvloedt.
 • Tijdens je wekelijkse jogging door het bos, waar je normaal gesproken je gedachten kon ordenen en nieuwe ideeën de vrije loop liet, merk je een verandering. Waar deze momenten ooit een bron van creativiteit en ontspanning waren, vind je jezelf nu gevangen in een eindeloze reeks gedachten over de risico's en onzekerheden van een carrièreswitch. Je vertrouwde looproute, die je zo goed kent, lijkt plotseling een metafoor voor de routine en het bekende terrein in je carrière. Het idee om het vertrouwde achter je te laten voor een sprong in het onbekende zorgt voor een knoop in je maag.

Hoe zou het zijn voor je als?

… je dagelijks naar je werk vertrekt vol goesting, waarbij elke taak en elke opdracht je enorm veel zin geeft om er je tanden in te zetten?

… als elke vraag over je werk, van wie dan ook, verandert in een kans om met trots en plezier te vertellen over je dagelijkse bezigheden? Je nieuwe baan biedt je veel vervulling, en je ziet jezelf dit met enthousiasme doen tot aan je pensioen.

… als je eindelijk helderheid hebt over welk uniek deel van jou gezien en gewaardeerd wilt worden in je werk? Je ontdekt niet alleen welke specifieke talenten en passies je wilt inzetten, maar je weet ook precies in welke haalbare en passende functies je dit deel van jezelf volledig kunt laten schitteren.

… als je na een dag werken thuiskomt bruisend van energie, klaar om te lachen en quality time te delen met je gezin? Stel je voor dat tijdens het avondeten, wanneer je spreekt over je dag zelfs je jongste opmerkt hoe gelukkig je lijkt.

… als je met vertrouwen de stap naar het onbekende kunt zetten, wetende dat je alle vaardigheden en ervaringen die je hebt opgebouwd, meeneemt in een nieuwe richting die resoneren met wie je werkelijk bent?


Dit is mogelijk met het traject: "Baanbrekend"

Het 1 op 1 coachtraject "Baanbrekend" bestaat uit:

 • Een korte telefonische intake
 • Vijf sessies voor een totaal van 7u
 • Sessie 1: 1,5 uur
 • Sessie 2: 1,5 uur
 • Sessie 3: 1 uur
 • Sessie 4: 1,5 uur
 • Sessie 5: 1,5 uur
 • Informatie en oefeningen die je na elke sessie mee naar huis krijgt zodat je daarmee aan de slag kan!

Aan het einde van dit traject:

 • Zul je weer bruisen van energie, gewapend met de kennis van wat je werkelijk wilt in je carrière.
 • Vertel je vol voldoening en zelfvertrouwen over je nieuwe carrièreplannen, nu je precies weet welk aspect van jezelf passie oproept en in welke baan je dit kunt vinden.
 • Heb je duidelijk inzicht in welke jobfuncties jou werkelijk energie en motivatie geven.
 • Zal dit hernieuwde gevoel van doelgerichtheid en vitaliteit ook thuis merkbaar zijn, waar je met meer energie en aandacht aanwezig zult zijn binnen je gezin.
 • Heb je met vertrouwen de eerste weloverwogen stappen gezet richting een baan die jou weer enthousiast maakt

Wie ging je voor?

"Toen ik begon met het traject bij Saf, zat ik echt vast in mijn job. Elke dag voelde hetzelfde en, hoewel ik wist dat ik meer in mijn mars had, kon ik maar niet bedenken hoe of waar ik mijn zoektocht moest beginnen. Saf heeft me geholpen te begrijpen welke kant ik op wilde, niet door mij de antwoorden te geven, maar door de juiste vragen te stellen en me te begeleiden bij het opstellen van een concreet actieplan. Dit zorgde ervoor dat de overgang naar iets nieuws niet als een onveilige sprong voelde, maar als een reeks haalbare, stap-voor-stap veranderingen. Hoewel ik aanvankelijk mijn twijfels had, ben ik ontzettend dankbaar dat ik de stap naar loopbaancoaching heb gezet en dat ik bij Saf terecht ben gekomen."

"Ik had al eens een loopbaancoachingtraject doorlopen waarbij ik het gevoel kreeg dat de coach dezelfde oefeningen bij iedereen toepaste. Werken met talentenkaarten, stilstaan bij je eigen kwaliteiten via het kernkwadrant van Ofman – ik hoorde van anderen die naar dit loopbaancentrum gingen dat zij ook dezelfde oefeningen kregen. Maar toen kwam ik per toeval bij Saf terecht, en dat was verfrissend. Saf introduceerde mij aan oefeningen die ik nog nooit eerder had gedaan, die me diep lieten nadenken over mezelf en mijn toekomst in mijn loopbaan. Elke sessie leverde heldere inzichten op en bracht me stap voor stap dichterbij waar ik echt wilde zijn. Saf's benadering was verfrissend persoonlijk en op maat gemaakt, een echte eye-opener. Ik zou hem aan iedereen aanbevelen."